Pogledajte kako Lana Pudar 'melje' konkurenciju
Foto - Screenshot

Zlato za BIH

Pogledajte kako Lana Pudar 'melje' konkurenciju

M. Šljivak

Lana Pudar osvojila je danas zlatnu medalju na prvenstvu Evrope za juniore u Rimu.

Naša najbolja plivačica je u trci na 100 metara delfin pomela konkurenciju i osvojila je zlatnu medalju.

Lana je trku završila u vremenu 57.56 i iza sebe je ostavila dvije Ruskinje.

Drugo mjesto je osvojila Daria Klepikova, a treće Anastasiia Markova, koje u ovoj konkurenciji protiv čudesne Lane nisu mogle napraviti ništa.

Upravo su Ruskinje prethodnih dana uzele dva zlata ispred Lane u konkurenciji na 50 i 200 metara delfin, ali Pudar je na kraju slavila u disciplini gdje je najbolja.

Pogledajte kako je Lana pomela konkurenciju na 100 metara.

Lana će naredni izazov imati na Olimpijskim igrama u Tokiju i svi vjerujemo da može napraviti još jedan čudesan rezultat.

Mlada Mostarka je zaista nevjerovatna, a treba svakako istaći da je na ovom prvenstvu bila najmlađa.

Top Komentari

nedim1996
Svaka čast, samo tako nastavi ti si naš ponos!
19 0
King_Kenny
...dijete od 15 godina izborilo normu za OI i to sa drugim najboljim rezultatom u Europi...a ja gledam nase invalide u fudbalu vec 23 godine i gubim zivce sto ne mogu da se plasiraju na neko veliko tamicenje (uz izuzetak SP 2014.)...lovu koja se ulaze u fudbalsku reprezentaciju treba preusmjeriti za plivanje i ovom djetetu omoguciti vrhunske uslove,da konacno i mi vidimo medalju na OI...svaka cast ovoj djevojcici.
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi