Oglasila se Lana Pudar i s četiri riječi dokazala koliko voli Bosnu i Hercegovinu

Šampionka Evrope

Oglasila se Lana Pudar i s četiri riječi dokazala koliko voli Bosnu i Hercegovinu

E. Ganibegović

Lana Pudar sve Bosance i Hercegovce učinila je ponosnima.

Nakon brojnih uspjeha koje je nizala od malih nogu, sve je to ova Mostarka krunisala osvajanjem zlatne medalje na Evropskom prvenstvu.

Pudar je prvo osvojila bronzanu medalju na 100 metara delfin stilom, a onda je u disciplini 200 metara delfin sjajnin plivanjem osvojila zlatnu medalju i postala prvakinja Evrope sa samo 16 godina.

Za Lanu je prije nekoliko dana u rodnom Mostaru upriličen doček, a upravo sada se ona oglasila putem svog Instagram profila i u četiri riječi pokazala koliko voli Bosnu i Hercegovinu.

"Moja zemlja, moji ljudi" napisala je Lana uz emotikone srca i zastave Bosne i Hercegovine, te se zahvalila svima:

Uz Vas je sve lakše, sa Vama je sve ovo još slađe. Ovo se ne zaboravlja, ovo se pamti cijeli život.

Hvala Vam od srca!"

Nakon samo desetak minuta objava je skupila preko dvije hiljade lajkova što je dovoljan pokazatelj koliko je Lana trenutno popularna.

Komentari na objavu su samo pozitivni, a jedan od njih glasi: "Draga Lana, čestitam od srca tebi i tvojim najmilijim. Želim ti da doživiš što više pobjeda u životu i da podijeliš radost sa onima koji te vole."

Top Komentari

user1571956549
Kralica nasa....Da je dragi Bog pozivi.... I nju I njene Roditelje.... Postovanje.....
6 0
Sahbaz2
on pokazuje ljubav svojim djelima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije