13

Komentari (13)

Krivaja Zavidovići
arca
Samo znate napisati osvojila. A sto prije ne napisete kad je takmicenje. U koliko sati pa gdje se moze pogledati. Lahko je biti general poslije osvojene borbe. Vama veliki minus. A nasoj zlatnoj djevojcici sve najbolje u zivotu. Samo tako nastavi i samo nebo ti je granica.
Husrefbeg22
Ispravka: nije ona najbolja plivacica BiH, vec najbolji sportist BiH i to svih vrjemena. Naravno, cestitke i samo cestitke za Lanu. Bice jos medalja i uspjeha ovo je samo pocetak bogate zetve medalja. Oni nasi politicari bi je trebali svakako finansijski pomoci i obezbjediti jos bolje uslove. A onaj nas veliki patrio preko Bare (Nurkic) sto zbraja milione a nikada za svoju drzavu ne igra mogao bi je bar finansijski pomoci i darovati za Bajram.
magistar
Svaka ti čast. Veličanstvena Lana
Kladionicar_iz_mira
Bravo Lana, ponosu Bosne i Hercegovine!!!
isko87
Sunce nasw Bosansko drago.Sve najbolje u zivotu da ti bude.Ponos nas .Veselis ovaj narod dizes nas bukvalno na noge.Hvala tvojim roditeljima sto su te odgojili i izveli na pravi put.❤
VELEZ
Juniorsko prvenstvo
Pajkan
Jah...ali tvoj mentalni sklop ne konta da je već sad najbolja u svojoj konkurenciji i uzrastu.Sto se tice Evrope.
Slana_carsija
Lijepa duša draga
NED1987HzSA
Buduća osvajačica svakog evropskog i svjetskog prvenstva i olimpijskih igara naravno, bravo Lana i HVALA ti što ovaj narod činiš sretnim!!!
think
Ne do Bog da ima bazen za vježbanje kad ovako osvaja i bez njega..
user1646132339
Bravo zlatna djevojčice
Mowzilla
Ma aferim i hvala ti za divan bajramski poklon ♥️⚜️
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.