EP: Lana Pudar zauzela šesto mjesto u finalu, a sat vremena kasnije nastupila u polufinalu

Utrke na 100 i 50 metara leptir

EP: Lana Pudar zauzela šesto mjesto u finalu, a sat vremena kasnije nastupila u polufinalu

H. Zilić

Mlada Lana Pudar nastavila je sa odličnim rezultatima na prvenstvu Evrope u ruskom Kazanu u kratkim bazenima.

Lana je danas zauzela šesto mjesto u finalnoj utrci na 100 metara leptir, da bi samo sat vremena kasnije nastupila u polufinalnoj utrci na 50 metara leptir

Naša plivačica je u svojoj grupi imala vrijeme 26.40 što nije bilo dovoljno za još jedno finale.

Za mladu Mostarku ovo je danas bila treća utrka nakon kvalifikacija i polufinala na 50 metara, te finalne utrke na 100 metara leptir. Umor je učinio svoje, ali Lana je još jednom pokazala da je u svamom vrhu evropskog plivanja sa svojih 15 godina i u budućnosti sigurno možemo očekivati velike rezultate i medalje.

Top Komentari

CheGuevara_
Lana ti si naš ponos, aBd za koju godinu zlatna da nam budeš !
9 0
King_Kenny
...imamo konacno sportistkinju u koju se isplati ulagati,jer to ce se sigurno vratiti dobrim rezultatima...sa 15 godina praviti ovakve rezultate u konkurenciji najboljih plivacica koje su na vrhuncu snage i karijera ji koje su mnogo iskusnije je ogromna stvar...ali bojim se da ce ovo dijete zbog nebrige drzave svoju srecu potraziti negdje gdje ce joj pruziti vrhunske uslove i znati nagraditi njene rezultate.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti