Rumuni odjednom prekinuli himnu BiH, Pudar oduševila reakcijom

Sjajna bh. plivačica

Rumuni odjednom prekinuli himnu BiH, Pudar oduševila reakcijom

Admin Čaušević

Ako BiH ima nekog sportskog ''vanzemaljca'' onda je to definitivno Lada Pudar. 

Ova 16-godišnjakinja već sedmicama nastupa bez predaha te se takmičenja na kojim pliva redaju jedno za drugim. I naravno uz odlične rezultate.

Mostarka je danas stigla do svog šestog finala u devet dana što dovoljno govori o njenom talentu i koliko dobro pliva.

Pudar trenutno nastupa na juniorskom prvenstvu Evrope u Rumuniji, a danas je stigla do zlatne medalje u disciplini 200 metara delfin.

Na dodjeli medalja desila se jedna neobična situacija kada je organizator takmičenja odjednom prekinuo himnu BiH.

U jednom trenutku Lana nije bilo jasno šta se desilo, da bi nakon toga nabacila svoj prepoznatljivi osmijeh koji u ovim teškim vremenima razgaljuje srca mnogih Bosanaca i Hercegovaca.

Podsjećanja radi, Pudar je nakon osvojenog zlata nastupila u polufinalu discipline 50 metara gdje je bila druga te je izborila finale.

Ranije je najbolja bh. plivačica na takmičenju koje se održava u Bukureštu osvojila srebrenu medalju u disciplini 100 metara delfin.

Top Komentari

Melo15
Bosanski Phelps!!
10 1
E.Car
Ja sam jednom plivao 200m umalo umro nisam!!!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi