13

Komentari (13)

Convicts
Svaka cast samo naprijed
Mepa
Ova curica je cisto zlato. Zamisli za 4 godine ona se jos nije ni fizicki razvila. Ima sve da melje, da smo pametni kao sto nismo da joj drzava plati neku najbolju skolu vani i da joj se pokloni stan i obezbjedi materijalno da samo misli na plivanje. Ocekujem od nje prvo zlato za Bosnu na olimpijskim igrama i da je samo zdravlje sluzi!
senja
Nadam se da hoće. Dok sam ranije gledao plivanje, tako je bilo. Phelps je stalno rušio rekorde. Ali izgleda da su danas neka druga vremena. Lana je imala bolja vremena u ovim istim disciplinama prošle godine kada je imala 15 godina. Ove godine ima 16 i slabije rezultate, dok neka nova 15-godišnjakinja uzima zlato, na nedavnom svjetskom prvenstvu. Nadam se da je to do uslova, i da će dobiti bolje uslove u budućnosti. I da će se stvarno razviti u pravu plivačku zvijer, kao što je Phelps bio. Ima vremena.
Baboisback
Lana ce sve rekorde poobarati❤
*p!p!t@*
Gotovo 4 sekunde ispred konkurencije, čista dominacija...
visokohz
Pa ovo dijete je nevjerovatno bravo djevojčiće
Gvardijan
Velicansrveno.Bravo Lana ljepotice nasa.Ziva i zdrava bila i jos nas dugo cinila Ponosnim sto te imamo.Tvojim roditeljima cestitke i hvala sto su nam da podarili jednu takvu djevojcicu.❤?
Eno30
Bravo Lano kraljice naša svaka ti čast. Neka te sreca prati kroz zivot i uvjek imala uspjehe u zivotu i osvajala medalje. Tu si ponos Mostara ponos Bosne i Hercegovine
rodjeni95
Svjetsko a nase
Krivaja Zavidovići
MostarRodjo
Najveći ambasador Mostara i BiH. Ovakve osobe zasluzuju sve sto požele. Dijete je uradilo vise posla i pozitive za ove 2 godine nego ove drkadzije politicari i uhl**** za 30 godina. Sine Lana da te zdravlje posluži samo, ne sumnjam da ce biti jos tona uspjeha.
GMOKokosh
Fenomen naš. Zlatno dijete. Uvijek zdrava i sretna bila aBd
think
Auu, nismo svjesni šta imamo.. svaka čast djevojčice!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti