Osvojila tri medalje, vratila se u Mostar i došla u školu, a onda je dočekale scene za pamćenje!

Naša Lana je to zaslužila

Osvojila tri medalje, vratila se u Mostar i došla u školu, a onda je dočekale scene za pamćenje!

E. Čaušević

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je tri medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu, a prije nekoliko dana vratila se u Mostar gdje je nastavila svoje obaveze u školi, a njeni prijatelji su je dočekali na fantastičan način.

Lana Pudar je na Svjetskom juniorskom prvenstvu bila briljantna i uspjela je da osvoji čak dvije zlatne medalje, te je dodala u svoju vitrinu i jednu srebrenu medalju s ovog takmičenja.

Najbolja bh. plivačica pokazala je cijelom svijetu o kakvom talentu se radi, a na njene sjajne rezultata je malo ko ostao imun.

Lana se vratila prije nekoliko dana u Bosnu i Hercegovinu i svoj Mostar, te je čak počela i svoje obaveze u srednjoj školi.

Naša najbolja plivačica pohađa Drugu gimnaziju u Mostaru, a prije dolaska na nastavu gledali smo scene za pamćenje ispred ove škole koje su svakako za svaku pohvalu.

Oglasi

Naime, ostali učenici ove škole zajedno s profesorima priredili su fantastičan doček za Lanu koja je ostala bez teksta kada je vidjela šta se dešava dok je izlazila iz automobila.

Lana je mislila da će taj dan u školi biti kao i svaki drugi, no nakon nevjerovatnog nastupa na Svjetskom prvenstvu jednostavno je ovo najmanje što je ona zaslužila.

Ostali učenici su svoju drugaricu dočekali gromoglasnim aplauzom i ovacijama, a tu je bila i torta posvećena našoj plivačici.

Na Laninom licu vidjelo se koliko je oduševljena zbog onoga što su joj priredili u školi i sigurno je da će joj ova podrška biti samo dodatna motivacija i vjetar u leđa na narednim nastupima.

Treba dodati da je Lana pored tri osvojene medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu dobila i pehar za najbolju takmičarku na tom takmičenju, te je priznala da je za nju to najvrijedniji trofej koji je osvojila u dosadašnjoj karijeri.

Top Komentari

velez mo
Kakva bola škola,odmah joj dati diplomu Magistra Momentalno.Malo dala za ovu drzavu, jos u školu da ide.
4 0
antiTrojkas
i na ovome se vidi ko je najpitomiji narod u BiH...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi