Lana Pudar dobija ono što zaslužuje: U Mostaru se gradi Olimpijski bazen!

Sjajne vijesti iz Hercegovine

Lana Pudar dobija ono što zaslužuje: U Mostaru se gradi Olimpijski bazen!

E. Ganibegović

Najbolja bh. plivačica Lana Pudar konačno će dobiti ono što zaslužuje i što joj je prijeko potrebno.

Naravno, u pitanju je Olimpijski bazen koji će biti sagrađen u njenom rodnom Mostaru, a osim nje značit će i mnogim drugim bh. plivačima.

"Dragi naši plivači, prijatelji plivanja i mostarskog sporta,

Vlada Fedracije BiH danas je utvrdila i u parlamentarnu proceduru uputila Prijedlog budžeta FBiH za 2022. godinu. Ovim Budžetom je, pored ostalog, predviđeno da se izdvoji 8 miliona konvertibilnih maraka za izgradnju zatvorenog Olimpijskog bazena u Mostaru.

Hvala svima koji su doprinijeli da san o izgradnju zatvorenog Olimpijskog bazena u Mostaru, napokon postane stvarnost. Ne postoje riječi koje bi opisale osjećaj sreće, zadovoljstva i ponosa koji osjećamo.

Nadamo se da će grad Mostar po usvajanju Budžeta čim prije ispoštovati sve potrebne procedure i zakonske propise, kako bi napokon krenula izgradnja zatvorenog Olimpijskog bazena u našem gradu.

Mostar je ovo zaslužio, mostarska djeca su ovo zaslužila. I svakako, ovo je itekako zaslužila djevojčica bez koje sasvim sigurno ne bi bilo cijele ove priče o izgradnji zatvorenog Olimpijskog bazena. A to je naša Lana Pudar

Ne treba posebno ni naglašavati kako će zatvoreni Olimpijski bazen u našem gradu utjecati na rezultatske performanse naše Lane, a svako da će se izgradnjom bazena vrlo brzo pojaviti i neke nove Lane", stoji na Facebook stranici Klub Vodenih Sportova Orka.

Dragi naši plivači, prijatelji plivanja i mostarskog sporta, Vlada Fedracije BiH danas je utvrdila i u parlamentarnu...

Posted by Klub Vodenih Sportova Orka on Monday, February 28, 2022

Lanino najbolje vrijeme tek dolazi.

Top Komentari

DamirT
Dok se izgradi,trebat ce jedno 25 godina..
3 0
Rodjeni66
Prije će Lana u penziju nego što ce vlada federacije napraviti olimpijski bazen u Mostaru
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi