Slavni otac poslao jasnu poruku: Ne 'morite' me više pitanjima pod kojom zastavom će Lana nastupati
Foto - Facebook

Velibor Pudar kratko i jasno

Slavni otac poslao jasnu poruku: Ne 'morite' me više pitanjima pod kojom zastavom će Lana nastupati

M. Šljivak

Mostarka Lana Pudar pravi je dragulj bh. sporta.

Ova 15-godišnja plivačica već sada ima rezultate koji su među najboljim na svijetu i pred njom je zaista velika budućnost.

Nakon fenomelanih rezultata u Beogradu gdje je isplivala A normu za Olimpijske igre u kategoriji delfin, Lana je ponovo dospjela u centar pažnje.

Mnogi su se pitali hoće li Lana otići pod neku drugu zastavu u budućnosti, a zbog silnih pitanja za koga će nastupati njegova kćerka, oglasio se njezin otac, legendarni golman Veleža Velibor Pudar.

"Molim vas da ne 'morite' više sa pitanjima pod kojom zastavom će Lana Pudar plivati, na ovo pitanje više ni Lana ni mi ne odgovaramo. Lana će plivati za BiH, zemlju svog rođenja, zemlju svog porijekla i zemlju koju nosi u srcu", napisao je Velibor.

Kratko i jasno...

Top Komentari

munja1946
Ljudino svaka ti cast dabogda osvajala sve u zivotu sto pozeli dobro zdravlje komplet vasoj porodici.
69 1
Ars412
Svaka cast
54 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi