10

Komentari (10)

Nomad07
Ne treba ona nigdje da ide iz BiH,niti treba neko da joj pomaze iz Sarajeva,Tuzle,Zenice itd treba joj se napraviti bazen,da trenira sa svojim trenerima u svom gradu.A vi koji bi je voljeli vidjeti sa drugom zastavom e to nećete docekati.
Ante G.
Idi dijete plivaj za drzavu u kojoj te cijene. Treba da ides na Olimpijadu, da predstavljas zemlju, koja ti ni bazen nije dala, i jos idu naslovi "Sarajevo pomaze". Ne pomaze tebi Sarajevo, vec ti pomazes ovoj zemlji da se cuje za nju, ti je reprezentujes, iako ti nista nije dala. Samo bjezi.
arca
Gdje da ide?? De joj ti reci gdje za nju najbolje graditi karijeru
Ante G.
Passionmerka
Moj Ante nisi svjestan koliki si idiot ispao sa ovim postom
Passionmerka
Ante, sa takvom politikom i razmisljanjem svest cete se na nacionalnu manjinu. Sami radite protiv sebe
Ante G.
@Passionmerka Svako ima pravo na svoje misljenje, a nazvati jednu osobu idiotom jer iznosi svoje licno, ne vrijedi ni komentarisati. To je ovdje prosto drustvena norma. A druga stvar, sta sam ja to rekao, sto nije realno? Cuj "Sarajevo pomaze"... Pa je li normalno da olimpijski sportista nema najosnovnije uslove za trening? Gdje to jos ima, osim u africkim zemljama? Licno znam ljude, koji su isli na zimsku olimpijadu, kaze decko: Prvi put sam na Olimpijadi pokusao da izvezem 50km biatlona, jer u Bosni nemam priliku za to. Odes na takmicenje, da vidis kako izgleda sve to. O tome se ovdje radi. A ti, koji brane zemlju samo zato sto se bosna zove, su najveci neprijatelji iste. Ako je ovo vama normalno stanje, ako ovako treba da se zivi, onda bolje niste ni zasluzili. 13 godina ljudi idu na posao, platu nije primio... Prosjecna plata 300 km, potrosacka korpa 1300km. Doktori nepismeni, direktori bolnica konobari, gdje god pokucas, budala te doceka, kakva u normalnom svijetu ni dvorske lude dostojna nije... To se bosnom zove. To branis.
opasni_medo
Svaka čast Sarajevu. No, ova pomoć ne treba odložiti HITNU izgradnju olimpijskih bazena u Mostaru, Tuzli, Bijeljini i Zenici. Banja Luka ima sjajan bazen, u Trebinju se gradi zatvoreni 25-metarski.
Gladbach77
Napokon da neko prepozna koliko toliko ovaj uspijeh jedne 15 godisnjakinje ,,,ako dalje bude tekao njen razvoj cjeloj BIH ce donjeti mnogo evropski,svijetski,medalja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.