11

Komentari (11)

Objektivnost
Inače kčerka od proslavljenog golmana Fudbalskog kluba Velež Velibora Pudara.Sportska porodica Pudar.
*p!p!t@*
Ponos Mostara!!!
LukasPodolski
DeteVi
Kakva država. Ovo treba da se velike kompanije pobrinu i obezbjede djevojci što bolje uslove. Ako budemo čekali državu, nema od toga ništa. Što prije
admirmo
Svaka čast Lana ponosu Mostara i Bosne i Hercegovine
Rigel
Dajte ovoj djevojci pare. Drzava ne smije dozvoliti da ode da pliva za hr i neku drugu drzavu. Ona nam je sansa za olimpijsku medalju.
Mowzilla
Aferim djevojko!
Mahatma.Barbie
Svaka čast i sve najbolje u budućoj karijeri. Nadam se da će naše državne institucije prepoznati njene rezultate i početi ulagati u njenu daljnju karijeru. Ako se to ne desi vjerovatno će je preoteti zapadni susjedi.
E.Car
Bravo djevojko!!!! Bog ti dao sve najbolje i da nam osvojiš mnogo medalja na velikim takmičenjima a tvojim roditeljima velike pohvale!!!
Ado09
haris004
Svaka čast djevojko. Lijepo je pročitati ovakve vijesti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.