„Kuća časti, četiri dana igre“ donosi 60KM, za novoregistrovane igrače!

Volcanobet.ba opet daje!

„Kuća časti, četiri dana igre“ donosi 60KM, za novoregistrovane igrače!

Sponzorski tekst

Nastavljamo u snažnom ritmu, besplatni dani igre su sada na tvojoj listi prioriteta jer je volcanobet.ba za sve novoregistrovane igrače pripremio pregršt iznenađenja! 

U svom stilu tvoja betting platforma ti tokom trajanja velike promocije „Kuća časti četri dana igre“ donosi fantastične bonuse za Casino, Wingo i Sport igre ukupne vrijednosti 60KM.

Potezom registracije i autorizacije naloga na volcanobet.ba platformi tvoja četvorodnevna avantura do bonusa i besplatnih rundi može da počne!

Registracija je brza i jednostavna, pridruži nam se i otkrij zabavu na novi način.

Sve detalje o promociji možeš pronaći na našem sajtu https://promo.volcanobet.ba/promocija/na-racun-kuce-3/ i Instagram stranici @volcanobet.ba

Volcanobet.ba, tvoja betting platforma

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi