Ko će biti najbolji strijelac Hrvatske na Euru? Kvote favorizuju dva napadača Vatrenih

Ko će biti najbolji strijelac Hrvatske na Euru? Kvote favorizuju dva napadača Vatrenih

Sponzorski tekst

Danas će svoj put na Evropskom prvenstvu započeti reprezentacija Hrvatske u derbiju kola protiv Španije, a kladionica Meridian je pripremila najveće kvote, najraznovrsniju ponudu i veliki broj različitih specijala.

Ako još nisi dio Meridian ekipe, registruj se odmah da start bude jak!

Samo tokom trajanja Evropskog prvenstva, igračima koji se registruju preko OVOG linka Meridianbet poklanja specijalni BONUS DOBRODOŠLICE u vrijednosti od čak 100 KM - 25 KM bonusa za sportsko klađenje i 210 besplatnih spinova – kao i dodatni gratis, 10 free rundi na Lucky’s 6.

Registruj se OVDJE i igraj tikete!

ŠPANIJA – HRVATSKA – 1 (1.90) X (3.50) 2 (4.40)

Hrvatska je pod vođstvom Zlatka Dalića odigrala dva impresivna Mundijala, ali je na Euru eliminisana već u osmini finala prije tri godine. Bolja od “Vatrenih” je bila reprezentacija Španije nakon produžetaka i sada će Luka Modrić i saigrači imati priliku za osvetu već na početku ovog Evropskog prvenstva.

S obzirom da je u grupi još Albanija, a da su četiri boda gotovo sigurna garancija prolaska u osminu finala, nema dileme da će Hrvatska biti zadovoljna i neriješenim ishodom, ali ako se ukaže šansa za trijumfom i osvetom za poraz iz 2021. godine, nema sumnje da će je znati iskoristiti.

Pored dnevne ponude za ovu utakmicu koja je najraznovrsnija u regionu, kladionica Meridian ima i najveći broj različitih specijala.

Kada se radi o fazi eliminacije Hrvatske na Euru, kvote su sljedeće:

Grupna faza – 3.20
Osmina finala – 2.00
Četvrtfinale – 5.00
Polufinale – 12.00
Poraz u finalu – 25.00
Osvajanje Eura – 50.00

Možete naravno da se kladite i koliko će bodova Hrvatska osvojiti u grupi B, kao i koju poziciju će zauzeti. Na igru 4+ bodova u grupi, kvota je 1.50, a na 5+ više nego primamljivih 2.35. Na tačno 6 bodova je kvota 5.00, a na tačno 7 sedam bodova visokih 7.50.

Kladionica Meridian sa kvotom 2.50 daje najveću šansu Hrvatskoj da bude trećeplasirana u grupi B, međutim ako smatrate drugačije šansa za profitom je veća. Drugo mjesto Dalićevih izabranika se “plaća” koeficijentom 3.40, a prvo 5.50. Ako mislite da će “Vatreni” završiti na dnu grupe, kvota je 6.00.

Granica na broj golova ove selekcije na Evropskom prvenstvu je 5.5, a kvota su 1.90 na više i 1.80 na manje. Možete da se kladite i ko će biti najbolji strijelac Hrvatske na Euru, a kvote na najveće favorite su:

Andrej Kramarić – 4.00
Ante Budimir – 4.50
Lovro Majer – 9.00
Ivan Perišić – 9.00
Luka Modrić – 9.00

Pored navedenih igara, u ponudi Meridiana možete još da tipujete i koliko golova će Hrvatska postići u grupnoj fazi, a koliko primiti, kao i koliko žutih kartona će dobiti tokom grupne faze. Zanimljiva je i opcija klađenja na broj autogolova ove selekcije u grupnoj fazi. Granica je 0.5, a kvota na više je 6.00! To znači ako prognozirate da će Hrvatska postići makar jedan autogol u prva tri meča, zaradićete šest puta više od uloženog.

Pored utakmice Španija-Hrvatska, večeras će u grupi B još odmjeriti snage Italija-Albanija, a kvota na trijumf izabranika Luciana Spallettija je 1.45.
Prije oba navedena okršaja, od 15h nas čeka duel između Mađarske i Švajcarske. Pobjeda Mađara se nudi po identičnoj kvoti kao i “iks” – 3.30, dok je na trijumf nominalnih gostiju koeficijent 2.30.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.