Timska igra sporta i humanosti: Mozzart podržao futsal turnire u Kozarskoj Dubici i Višegradu

Timska igra sporta i humanosti: Mozzart podržao futsal turnire u Kozarskoj Dubici i Višegradu

Sponzorski tekst

Tokom praznika, ljubitelji malog fudbala u Kozarskoj Dubici i Višegradu imali su priliku da uživaju u brojnim uzbudljivim utakmicama Novogodišnjeg i Božićnog turnira. 

Za titulu najbolje borilo se više od 100 ekipa u ova dva grada, takmičare i publiku ujedinili su ljubav prema malom fudbalu i humanost, a podrška je stigla i od kompanije Mozzart.

Podrška Mozzarta nam je dobro došla i još jednom smo se uvjerili da je ova kompanija veliki prijatelj sporta. Zahvaljujemo im se što su stali uz naš turnir ove godine i nadamo se dugoj i uspješnoj saradnji – poručio je Branko Pralica, predsjednik Organizacionog odbora Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Kozarskoj Dubici.

Na 35. Novogodišnjem turniru u Kozarskoj Dubici takmičilo se 60 ekipa u svim kategorijama iz zemlje i regiona. Pobjednički pehar podigao je tim „Mellifera“ iz Novog Grada koji je u finalu bio bolji od prošlogodišnjeg pobjednika „MQ Agloflora“ iz Kozarske Dubice, a pripala im je i nagrada od 10.000 KM.

Program turnira upotpunila je revijalna utakmica najmlađe selekcije dubičkog Borca i polaznika njihove Škole fudbala koji su zatim nagrađeni novogodišnjim paketićima. Manifestacija je ove godine okupila još veći broj ekipa, nagradni fond bio je bogatiji, a tribine ispunjene do posljednjeg mjesta.

Navijači su u velikom broju pratili i mečeve na 28. Božićnom turniru „Višegrad 2024“. Kompanija Mozzart je podržala i ovu sportsku manifestaciju na kojoj su ekipe, osim nadmetanja za titulu najbolje, ujedinjene sa publikom, igrale za zajednički- humani cilj.

 

Imali smo čast da prvi put sarađujemo sa kompanijom koja je lider u oblasti priređivanja igara na sreću. Trudili smo se da opravdamo ukazano povjerenje, ali i da dokažemo da smo pouzdan partner sa kojim mogu sarađivati najveće kompanije poput Mozzarta. Zahvaljujući ovoj podršci, turnir je postao još prepoznatljiviji, pa se nadamo nastavku saradnje- istakao je Dejan Кrsmanović, član Organizacionog odbora turnira.

Tokom deset dana takmičenja nekoliko hiljada posjetilaca uživalo je u sjajnim mečevima, a titulom najbolje okitila se ekipa „E sport“ iz Istočnog Sarajeva.
Najbolji igrač je Igor Đorda iz prvoplasirane ekipe, strijelac Bojan Marković iz tima „Кafe Galerija“, dok je titulu golmana turnira dobio Slobodan Radić iz iste ekipe.

Svake večeri organizovano je i izvlačenje nagrada za publiku koja je pokazala svoju humanost. Darko Кrsmanović je dres AC “Milana” sa autogramom Radeta Кrunića stavio na humanitarnu aukciju, a najbolju ponudu dao je Višegrađanin Gedeon Guzina, fudbaler ruskog „Baltika“. Cjelokupan iznos biće uplaćen za liječenje Stefana Đurića iz Višegrada.

Najnovije vijesti