Zajedno do jubileja: FK Radnik do 100. rođendana u Mozzart dresovima

Zajedno do jubileja: FK Radnik do 100. rođendana u Mozzart dresovima

Sponzorski tekst

Gdje god se tresu mreže i igrači ostavljaju srce na travi, kompanija Mozzart je u prvim redovima kao najvjerniji navijač.

Podrška lidera u priređivanju igara na sreću do sada je stigla na adrese sportskih kolektiva širom zemlje, a posljednji u nizu je FK Radnik.

Klub iz Donjeg Vakufa njeguje dugu tradiciju, a jubilarni 100. rođendan proslaviće upravo u dresovima sa logotipom Mozzarta.

"Kompaniji Mozzart se zahvaljujemo na podršci u vidu donacije nove opreme. Nadamo se nastavku saradnje", poručuje Vehidin Purivatra, predsjednik FK Radnik Donji Vakuf.

Klub okuplja više od 170 fudbalera, a iz njihovih redova potekli su mnogi reprezentativci BiH i asovi koji su karijere gradili u poznatim evropskim klubovima.

Oglasi

Ambicije su im trenutno usmjerene na osvajanje prvog mjesta sa svim selekcijama i ulazak u Drugu ligu – Zapad.

Uz veliki broj omladinaca, a sada i podršku društveno odgovorne kompanije Mozzart, sasvim je sigurno da će FK Radnik uspješno obilježiti još mnoge važne sportske jubileje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi