Mala opština, velika ljubav prema fudbalu: KMF Željeznica Trnovo uz Mozzart do titule

Ova kompanija promoviše ekipe iz manjih mjesta širom Balkana, a pomoć u vidu opreme nam mnogo znači

Mala opština, velika ljubav prema fudbalu: KMF Željeznica Trnovo uz Mozzart do titule

Sponzorski tekst

U jednoj od najmanjih opština u Republici Srpskoj gaje veliku ljubav prema malom fudbalu. 

U KMF Željeznica u opštini Trnovo u Istočnom Sarajevu za bodove se bore od 2017. godine, a trenutno visoko kotiraju u Prvoj ligi Republike Srpske. Podrška u borbi za osvajanje republičkog i državnog futsal vrha stigla im je iz kompanije Mozzart.

Opis nije dostupan.

„Mozzart je zaista veliki brend i samo povezivanje našeg kluba sa ovom kompanijom predstavlja veliku stvar za nas. U svijetu sporta, Mozzart je jedan od najprestižnijih sponzora i donatora. Trenutna saradnja je zaista na izuzetno visokom nivou, a pohvalio bih njihovu namjeru u promovisanju amaterskog sporta i ekipa iz manjih mjesta širom Balkana kojima pomoć u vidu opreme znači mnogo. Pažnja koju su nam posvetili će biti pokretač za nas da napravimo dobre rezultate - kaže Slobodan Elez, kapiten i generalni sekretar KMF Željeznica Trnovo.

U Trnovu se fudbal, osim u dvorani, igra i na tamošnjem stadionu FK Željeznica pod čijim okriljem je nastao KMF Željeznica. Ova futsal ekipa broji 25 članova, dok omladinsku selekciju čini 16 dječaka.

Opis nije dostupan.

Prethodnu sezonu završili su kao vicešampion iza Futsal kluba Borac iz Banjaluke. Takođe, ostvarili su plasman među osam ekipa u Kupu BiH i Kupu RS.

Taj uspjeh dao im je vjetar u leđa u borbi za titulu šampiona Republike Srpske, a time i za plasman u društvo najboljih u državi unutar Premijer futsal lige BiH. To bi, kažu, bio izuzetno veliki uspjeh za njihovu malu opštinu Trnovo.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi