Pogodi najveću kvotu: Ljestvica je podignuta preko 2500, može li neko bolje?

Pogodi najveću kvotu: Ljestvica je podignuta preko 2500, može li neko bolje?

Sponzorski tekst

Banjalučanin iskombinovao kvotu od 2514,69 na 5 pogođenih parova na jednom tiketu i postao favorit za osvajanje novog T-Roca.

Takmičenje „Pogodi najveću kvotu tokom EURA” ušlo je u treću sedmicu i dobili smo novog favorita za osvajanje automobila.

U pitanju je igrač iz Banjaluke koji je sastavio tiket sa 5 parova od kojih su čak dva prelaza, sve pogodio i kao da je poručio konkurentima: „Može li neko bolje?“

Ovim tiketom, srušen je vodeći tiket iz Sarajeva, koji je imao vodeću kvotu od 1314,15 na 12 pogodođenih parova. Ukoliko u narednih 13 dana ne pogodi veću kvotu moraće se zadovoljiti fantastičnim WEBER Traveler plinskim roštiljem.

Inače, veliko kladilačko takmičenje "Pogodi najveću kvotu tokom EURA" traje od 14. 06. do 14.07. Glavna nagrada je novi Volkswagenom T-Roc, a svaki dan za najveću dnevnu kvotu pobjednici dobijaju WEBER Traveler plinski roštilj.

Da bi i tvoj tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispiniš sljedeće uslove:

  • odigraš tiket na mozzartbet.ba
  • svi parovi moraju biti sportski događaji;
  • kvota po jednom paru mora biti jednaka ili veća od 1,35;
  • tiket mora biti dobitan;
  • minimalna uplata po tiketu je 2,00 KM;

Kompletna pravila takmičenja pročitaj OVDJE.

Jesi li ti budući Mozzartov pobjednik?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi