Pratite svoje teme na portalu SportSport i ne propustite nijednu vijest iz omiljenog kluba

Personalizacija sadržaja za registrovane korisnike

Pratite svoje teme na portalu SportSport i ne propustite nijednu vijest iz omiljenog kluba · Ekskluzivno

Sponzorski tekst

Mogućnost detaljnog praćenja vijesti iz omiljenih klubova sada je dostupna i za registrovane korisnike na web pregledniku, a ne samo aplikaciji SportSport.

Detaljno praćenje vijesti iz kluba za koji navijate ranije je bilo moguće kroz Andrioid i iOS aplikaciju portala SportSport, a sada je ista usluga moguća i za registrovane korisnike kroz web preglednik.

Ukoliko ste se ranije registrovali na portal SportSport i odabrali svoje klubove kroz web preglednik ili Andrioid ili iOS aplikaciju, ne trebate ništa uraditi. Dovoljno je da se prijavite na svoj profil kliknete na dugme “MOJE TEME” u vrhu naslovnice i pristupićete izdvojenim vijestima o klubovima i ligama koje ste odabrali.

Dodatno, svaki put kada objavimo novu vijest o klubu koji ste odabrali, vidjećete notifikaciju o tome na samom dugmetu “MOJE TEME” - pojaviće crveni krug sa brojem novih vijesti o vašim klubovima. Nakon što otvorite stranicu “MOJE TEME”, notifikacija sa brojem novih vijesti o vašim klubovima će biti uklonjena.

Kroz Android ili iOS aplikaciju do sada je svoje klubove odabralo više od 25.000 registrovanih korisnika portala SportSport!

Nemate profil na SportSport? Kako se registrovati i odabrati svoje klubove? Vrlo lako, samo u par koraka!

Za korisnike koji se ranije nisu registrovali na portal SportSport, proces je krajnje jednostavan.

Oglasi

Registrujte se klikom na ikonu “Prijava” s ključem u gornjem desnom uglu naslovnice portala, a nakon toga odaberite svoje klubove i lige koje želite pratiti kroz menije “MOJI KLUBOVI” i “MOJE LIGE” na dugmetu “Moj profil” u gornjem desnom uglu naslovnice portala.

Dodatno, najpopularnije klubove možete sebi odabrati i klikom na dnu svake vijesti o tom klubu.

Maksimalno možete odabrati 5 klubova koje ćete smjestiti u svoje teme. U svakom trenutku možete izbaciti ili dodati klub u svoje teme i tako podesiti svoj personalni ugođaj čitanja portala SportSport.

Vrijedi spomenuti i to da će korisnici Android i iOS aplikacije, kao i registrovani korisnici koji su uključili primanje web notifikacija za sve objavljene vijesti o svojim klubovima dobiti po push notifikaciju. Ovu opciju moguće je isključiti kroz podešavanje notifikacija u meniju za uređivanje profila.


napomena:
Profil na Forumu SportSport i portalu SportSport nisu jednaki. Ukoliko imate samo profil na Forumu, za korištenje navedenih opcija moraćete kreirati i novi profil na portalu SportSport na način koji je gore prikazan.

Top Komentari

Labile
Kako da u MOJE TEME stavim Diletu Leotu i Wandu Icardi, pošto više pišete o njima nego o sportu. Sportski pozdrav
2 0
limvotemirvah
Hvala lijepo na obavijesti. Zapraticu svoje FK Sarajevo i nasu filijalu Velez, koji mi je drugi najdrazi klub u BiH.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi