Prosinečki: Zadovoljan sam, pokazali smo karakter

Selektor Zmajeva nakon remija sa SAD-om

Prosinečki: Zadovoljan sam, pokazali smo karakter

Samir Mlaćo

Nogometna reprezentacija BiH remizirala je u prijateljskom meču protiv SAD-om u Los Angelesu (0:0).

I pored toga što se mreže nisu tresle publika je mogla vidjeti interesantan meč, a Robert Prosinečki na klupi Zmajeva tako je debitovao remijem.

"Zadovoljan sam igrom koju su momci prikazali večeras. Pokazali su karakter i nakon promašenog penala nastavili da igraju otvoreno. U tom periodu stvorili smo i dosta prilika. Definitivn smo vidjeli dosta pozitivnih stvari od ovog tima večeras", kazao je Prosinečki nakon meča.

Reprezentacija BiH će za tri dana u San Antoniju odigrati još jedan prijateljski meč sa selekcijom Meksika.

Top Komentari

Benjamingst
Bio sam na utakmici fino je bilo. Bilo nas je vise na trebinama igra je bila okay, vrijeme ljetno kupalo se u Santa Monici i igralo se u Carson CA.
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi