Slišković : Nonšalanciju neću tolerirati!

Trener Zrinjskog nakon pobjede

Slišković : Nonšalanciju neću tolerirati!

Zrinjski je večeras na domaćem terenu porazio Zvijezdu 09 sa 5:2 u okviru zaostalog meča Premijer lige BiH.

Treneri obje ekipe obratili su se medijima nakon meča, a reakcije su svakako bile različite.

"Došli smo na utakmicu sa znanjem gdje dolazimo. Kod trostrukog uzastopnog prvaka. Htio sam da se kvalitetno predstavimo i i ako smo izgubili visokim rezultatom,  mislim da smo se ipak predstavili u finom svjetlu. Iako Zrinjski nije dominirao u prvom poluvremenu, otišao je na odmor s 2 :0. Pokazali smo bez obzira na sve da se na nas može računati. Primili smo puno golova ali moram reći da većina mojih igrača igra prvi put noćnu utakmicu u karijeri. Nemanja je odigrao savršeno, znam kakav je killer, jer sam ga trenirao u Vojvodini", rekao je trener Zvijezde 09 Milan Đuričić, dok je Slišković poručio:

"Viđenje utakmice je sasvim korektno od strane mog kolege. Postigli smo rani pogodak koji mijenja mnogo toga. Imali smo i sreću da s 2:0 odemo na odmor i budemo mirni. K tome, kad imate raspoloženog igrača kao Bilbija večeras sve je lakše. Ipak, bilo je i dosta propusta u našoj igri zahvaljujući i kvalitetnoj igri gostiju. U drugom smo poluvremenu primili 2 zgoditka. Nije to strašno ali jeste način na koji smo ih dobili. Iz nonšalancije. Pa ljudi moji, ovo nisu "levati". Ne smije se podcijeniti ekipa koja je nadmoćno izborila PL. Ovo ponašanje prema grbu koji nose se neće tolerirati. Velika većina. To će se vidjeti već protiv Krupe. Nekima ćemo se zahvaliti. Vi nonšalancijom podcjenjujete protivnika koji nije za podcjenjivanje. Umjesto da se trudimo da zabijemo još, mi podcjenjujemo drugu ekipu. To se neće tolerirati. Ako protivniku možeš dati 10 golova, daj ih. Nonšalancija je nedopustiva. Rezultatom sam zadovoljan ali ovo nije igra od prije 3, 4 mjeseca kad je Zrinjski igrao brže i efikasnije. Želim spustiti usijane glave na zemlju", poručio je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaZmaj
Ja Sam cuo da ove brgule odakle su zvjezda, je jedno cetnicko jezgro, potomaca pecinski karpatski cigana iz sibira, dosli na ove prostore da sire pravoslavni fanatizam, nemaju oni veze sa fudbalom, kazu da tamo nema ovaca i krava nego samo, svinje, volovi i bradati cetnici koji jedu cvarke za dorucak
9 29
BosnaZmaj
Kaze baka da je vjetar kriv, odpuhala mu brada i brcici
6 23

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi