Vranješ nastavlja rat s BHF-om: Planirao sam krečenje stana, pa...
Fudbaler Anderlechta očigledno nema namjeru da izgladi odnose sa najbrojnijomm navijačkom grupom bh. reprezentacije

Nova objava na Instagramu

Vranješ nastavlja rat s BHF-om: Planirao sam krečenje stana, pa...

Bh. reprezentativac Ognjen Vranješ se danas, pet dana nakon remija sa Austrijom u Beču, oglasio na svom Instagram profilu i uputio poruku BH Fanaticosima.

Proteklih dana se dosta pisalo o tome kako se samo Ognjen Vranješ nije našao na fotografiji Zmajeva i Fanaticosa nakon meča na Ernst Happelu, a bh. defanzivac je danas na svom Instagramu napisao sljedeću poruku:

"Prošlo je pet dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednj atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspjeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali!!!"

Nije ovo bio prvi put da Vranješ "ratuje" sa Fanaticosima, a vjerovatno je i nakon ove objave na Instagramu primio veliki broj negativnih komentara i uvreda.

Zbog toga je nastavio nastavio "rat" i Fanaticosima koje je nazvao bauštelcima "ponudio" posao.

"Sljedeće okupljanje reprezentacije planirao sam krečenje stana pa bih zamolio pojedine lopataše da mi se jave. Plaćam uredno. Vaš Ogi", napisao je Vranješ na "storyju".

Nema sumnje da će i ova njegova objava izazvati mnošto komentara.

Top Komentari

Benjamingst
Stvarno ovaj Vranjes pretjeruje. Pa znaci mi svi koji smo na stadionu pratimo BiH za njega smo svi LOPATASI. Treba stvarno Robi a i kapiten BiH Edin Dzeko da sa Vranjesom fino popricaju. Jel ako ovako nastavi Ognjen kako je krenio uvodi nemir unutar Reprezentacije.
172 33
Babo
Kad se fukara najede! Puuu bjedo bjedna ona ljigava.
57 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi