36

Komentari (36)

Keno
Samo mi mezome nesto dobro da useremo s nekim glupostima koji su nigdje veze jbt
RodjeniRA
Ovome treba odmah glavu odrubit na prvoj utakmici ako se picka pojavi! Smolo jedan se obraća na ovakav način navijačima/patriotima BiH! Ovo je još samo jedan pokušaj u nizu da destabilizuje repku sad kad nas je pošlo sa žutim! Cetnik je to ljudi otvorite više jednom oči! Da je Messi a ne ovaj četnički balvan treba njemu jebat mater!
Dragan
jebo ti cetnik majku
damir bosnjak
fasovace on..picke nisje nema samo preko drustvenih mreza..samo da ga vidimo u gradu nedje
MAGNET
Ma polahko Ogi,,,,Kad sledece okupljanje repke bude,,,,imat ces vremena na pretek....sam sebi laganooo ...Inace na nivou si ko her Zika Pavlovic(samo sto licnost Zike mora se postovat pa je poredjenje s tobom nula bodova.Issss...,Nesto mi te zao,zaradi bolje prodaje i statusa boris se za drzavu koju ne volis./Zalosno,,kako si jadan i malii.otkuoco si ko i tvoj sat ,,,,,Dje ti je dostojanstvo,ma nemoj reci,u gzici je znam
Bosnian King1
Nisu bhf navijaci, to su supci iz dijaspore koji samo serundaju nesto. Veze oni sa Bosnom nemaju
Hz rajvosa
ma jašta sve go papak
damir bosnjak
dje ste balije...jebem cas sve u cmar..da ti nije dijaspore..vucic bi ti predsjenik bio kretenu jedan
casimiro
Klosar unosi nemir u repku,ponizava ljude koji posudjuju pare da bi isli na tekme.Otjerati govno odmah.
Erva89
Bezobrazluk! Da je ne znam kakav igrac,treba ga sankcionisati....?! Jebo mu baustelac,da ne kazem koga!!
MirzaBarucic
Bolje biti dijasporac u Švedskoj nego dijasporac u sopstvenoj državi, zar ne đikane? A lijepo ćemo ti se najebati mame, seljačino.
ibrahim51
Vranjes vjerovatno postavljajuci glavu mjesto noge ima sada velikih problema. Ovi problemi ce ga itekako kostati. Tvrdoglavost nigdje nije dobra.Taman uklopio se, krenulo ga, navijaci mu oprostili za tetovazu on opet izaziva. E vala pretjero si da si najbolji igrac svijeta. Vidi se da ti nije stalo do BiH i reprezentacije. Tebi sada niko drugi ne moze pomoci do ti sam sebi. Da se javno izvines BiH navijacima i za tetovazu i za ovo provociranje navijaca. Ako to ne uradis ti si zavrsio sa igranjem u reprezentaciji. Nasoj reprezentaciji ne trebaju zbog tebe neredi koji mogu doci sa tribina. Najvise ce ispastati reprezentacija i svi mi koji je volimo.
Div iz šehera
Pičke neće biti na sl okupljanju ovo je dobro za nas, sam sebe izbacio.
amarosim
kazem ja,oterat papka. imas Zukanovica,Bicakcica,a sad i Vukotica. a ovog precrtati
amarosim
tacno. dobio momak BIH papire. hoces reci da nije dobar?
amarosim
utakmica nije bila zvanicnog karaktera. tako da moze igrati za BiH. i on je sam neki dan izjavio da zeli za nas
Benjamingst
Ja se nadam da je ovo njezmu bilo I zadnja utakmica u dresu BiH.... Sehic daje podrsku navijacima BiH. Vranjes na sledecem okupljnju repke treba Robi da ga izostavi i da poruci... Neka razmisli o svom postupku prema NAVIJACIMA BiH. Samo tako moze Robi da smiri Vranjesa ili da sam Vranjes kaze zavrsio sam sa BiH Repkom.
Kai Kaii
Nema se vise ni vode napiti vranjesu u BIH
Kai Kaii
seljacic ostaje seljacic on je zavrsio s BH REPKOM
Gvardiola
Ne potura on dzaba glavu gdje drugi ne smiju ni nogu
Zoilomas
Ovaj mali visoko leti, nama ne trebaju defanzivci koji misle da su sve i svako dok napad kipra nempozes da zaustavis. Sram je okrenuti se protiv navijaca na ovaj nacin jer bez njih je niko i nista a pogotovo se okrenuti na naseg dvaneastog igraca.
bianconero
Svi klubovi u kojima je igrao su ga otjerali zato sto je pravio probleme i na terenu i van terena.Jedino on ima problem u repki sa bhf i sasvima.On ima problem u glavi sad ce u januaru dobit nogu u belgiji pa ce svakako ispast iz repke.
Romario 77
njemu se Robi treba zahvaliti zbog mira u repki. imamo Todorovica na njegovoj poziciji. Ovo je sramota ti " baustelci" placaju karte i putuju evropom da bi gledali repku i nisu zasluzili ovakav odnos nazovi rprezentetativca.
mlacenica1
Nije mnogo pametan, ali se mora priznati da je momak duhovit :)
AmellemA
Govno malo umišljeno.
Kai Kaii
hahahaha tako je
Benjamingst
Stvarno ovaj Vranjes pretjeruje. Pa znaci mi svi koji smo na stadionu pratimo BiH za njega smo svi LOPATASI. Treba stvarno Robi a i kapiten BiH Edin Dzeko da sa Vranjesom fino popricaju. Jel ako ovako nastavi Ognjen kako je krenio uvodi nemir unutar Reprezentacije.
mlacenica1
IzgubljeniSlon
Krenio i on lopatati pa žurio, dešava se.
Emir
Ocito ni te ne kontas sustinu problema. Nije fazon kako nas je nazvao nego cime tako omalozavajuci mnoge ljude koji se bave radom na "bausteli", zar je pogrdno biti tesar, varioc, elektricar ili pak lopatas? Tog smrada odma otjerati iz repke jer napravit ce pometnju u ekipi ako vec nije.
Kai Kaii
PRVA UTAKMICA SVE MU JE.ATI I NEKA NA PAKSU TETOVIRA rs
Babo
Kad se fukara najede! Puuu bjedo bjedna ona ljigava.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti