Nurkić se oglasio nakon povrede, pa urnebesno odgovorio na provokaciju navijača Portlanda
Bh. košarkaš je poznat po tome što često voli fanovima odgovarati na komentare, a ovaj put se radi o navijaču Portlanda koji je odlučio kritikovati Nurkića.

U svom stilu

Nurkić se oglasio nakon povrede, pa urnebesno odgovorio na provokaciju navijača Portlanda

Endin Čaušević

Jusuf Nurkić poznat je po tome što često svojim fanovima voli odgovarati na komentare, a to u većini slučajeva radi koristeći rime.

Najbolji bh. košarkaš je nekoliko puta bio u centru pažnje zbog svojih komentara na Instagramu, a svoje fanove često je častio i s rimama. No, ovaj put Nurkić je otišao korak dalje nakon što je jednom fanu Portlanda odlučio da odgovori na komentar.

Andy Mendoza je napisao da Nurkić mora igrati agresivnije u odbrani ili će izgubiti svoje mjesto u ekipi. Bh. košarkaš jednostavno nije mogao to da prešuti i odlučio mu je odgovoriti u svom stilu.

"Uz dužno poštovanje Andy. Ostavi mobitel i idi na spavanje", kratko je napisao Nurkić.

Treba dodati da je Nurkić sinoć zbog povrede napustio parket protiv LA Clippersa i još uvijek nije poznato koliko će odustvovati s parketa. Zbog toga je i objavio fotografiju na kojoj je došao u "sukob" s navijačem Portlanda.

"Ne gubiš kada si nokautiran već gubiš kada ostaneš na podu", poruka je Nurkića nakon što je povrijedio desno rame.

Top Komentari

king11
džaba, i s markom i sa milionom u džepu, seljačina ostaje seljačina
21 56
Zoilomas
Pojma nema sta govori, Nurkic razvaljuje ove sezone kao i prosle!!
38 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi