Ljubav prema klubu ne poznaje granice: Navijač Sloge za primjer drugima!
Iz Bugojna po teškim uslovima i zimi krenuo na derbi meč.

Večeras se u G.Vakufu Uskoplju igra veliki derbi, a Manjgo je za ovaj potez zaslužio sve pohvale

Ljubav prema klubu ne poznaje granice: Navijač Sloge za primjer drugima!

Samir Mlaćo

Večeras se u Gornjem Vakufu Uskoplju igra derbi susret 12. kola Premijer lige BiH u rukometu između Sloge i Gračanice.

Već danima u Gornjem Vakufu Uskoplju se na svakom čošku grada priča samo o ovom susretu, te je već sada jasno da će svi prisutni uživati u pravom spektaklu i sjajnoj atmosferi.

Susret počinje u 19 sati, a jedan navijač Sloge odlučio je zaista napraviti veliki poduhvat, te i na taj način dokazao svoju ljubav prema klubu.

Naime, Nihad Manjgo je u polumaratonu iz Bugojna krenuo ka Gornjem Vakufu kako bi stigao na večerašnji meč i bodrio svoju Slogu.

Mnogi su posumnjali da Manjgo ipak neće krenuti u pohod sa obzirom na velike snježne padavine i hladno vrijeme, no maloprije je na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja dokazuje da je Manjgo blizu ispunjenja cilja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Svaka mu čast!

Top Komentari

Mahir
seljaci kupusarski
2 26
ja224
majstore svaka čast na potezu,ovako se pokazuje kako se voli klub. Ja sam iz Gračanice a večeras na utakmici nek pobjedi bolja ekipa.Pozdrav za Gornji Vakuf
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi