Amra odgovorila kritičarima: Mi ne slavimo Božić, ali učimo djecu da šire ljubav svaki dan

Džekina supruga se oglasila na Instagramu

Amra odgovorila kritičarima: Mi ne slavimo Božić, ali učimo djecu da šire ljubav svaki dan

Endin Čaušević

Dosta bure u javnosti izazvala je objava Edina Džeke i njegove supruge Amre koji su u prazničnoj atmosferi dočekali novogodišnje praznike.

Jasno je da su Edin i Amra za cij imali da naprave bajkovitu atmosferu za svoju djecu što su sigurno i uspjeli, no komentari na društvenim mrežama bili su šokantni za sve. Mnogi su kritikovali Edina i Amru što slave Božić, a neke od komentara ne vrijedi ni spominjati.

Na kraju se Amra odlučila oglasiti na Instagramu kako bi poslala jasnu poruku kritičarima za tastaturama. Ona je poručila da porodica Džeko ne slavi Božić, ali da vole tu tradiciju i da uče svoju djecu da šire ljubav svaki dan.

"Mi ne slavimo Božić, ali mnogo voliko ovu tradiciju, jelku i paketiće. Volimo i širimo ljubav svaki dan, tako učimo i našu djecu", poručila je Džekina supruga na Instagramu.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pa kad ste kapitalisti. Para vas udarila u glavu droljo jedna
103 207
Mrzimnepravdu
"Mi ne slavimo riječima, mi slavimo djelima! Tako učimo i nasu djecu da jedno govore a drugo da rade" Na kraju krajeva vi nikada niste ni imali nista su vjerom pa da bi ste učili djecu da znaju sta bi trebali biti i kakvi bi trebali biti! Zato je Allah dz.sh. objavio jedan od ajeta: "Meni moja vjera a vama vaša vjera"
173 76

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi