Kolašinac kupio novi automobil koji ga je koštao pola miliona eura

Počastio se za novogodišnje praznike

Kolašinac kupio novi automobil koji ga je koštao pola miliona eura

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac igra odlično u dresu Arsenala nakon što se oporavio od povrede.

Kolašinac je propustio prvih desetak kola Premiershipa zbog nezgodne povrede koju je zadobio na ljetnim pripremama, no uspio se u stilu vratiti na teren. Bh. fudbaler je odigrao nekoliko fantastičnih mečeva i brzo se ustalio u prvom timu Topnika.

Nakon nastupa u FA kupu igrači Arsenala dobili su konačno nekoliko dana za odmor, a Kolašinac je to iskoristio za šoping. Naime, bh. igrač odlučio je kupiti novi automobil, a fotografijom se jučer pohvalio na Instagramu.

Kolašinac je odlučio u svoju garažu dodati pravu zvijer, a u pitanju je automobili Rolls Royce. Prema pisanju engleskih medija vrijednost ovog automobila je nevjerovatnih 450.000 eura!

View this post on Instagram

🚀👊🏼 #SeoKol

A post shared by Sead Kolašinac (@seadk6) on

Top Komentari

big-boss
bruka i sramota,tuga i jad....
9 55
Raikkonen
Ne bi bila bruka da radi u Bing-u za 550 stoja. Onda bi to za ove ljubomorne bilo ok . Pa bolan krvavo ga zaradi nije rasturo hors pa zaradio haram paru. Bravo Sejo Bog ti dao svako dobro
39 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije