Ima se, može se: Armin Hodžić u garaži ima novu 'zvijer'

Zarađuje mnogo u Mađarskoj

Ima se, može se: Armin Hodžić u garaži ima novu 'zvijer'

Armin Hodžić, bh. fudbaler koji karijeru gradi u MOL Vidiju, uoči starta sezone počastio se novim automobilom.

Nakon što se dugo vremena služio Mercedesovim džipom verzije GLC, ovaj nekadašnji reprezentativac BiH putem Instagrama predstavio je novi 'stroj'.

U pitanju je isto teretac, ali Range Roverov kakav u svojoj garaži imaju brojni poznati fudbaleri. Sam eksterijer automobila impresionira već na prvi pogled, kao i unutrašnjost koja je nakrcana mnoštvom tehnologije, a cijena osnovnog modela iznosi preko 50.000 eura.

Nije tajna kako Hodžić igrajući u Mađarskoj zarađuje pravo bogatstvo, tako da kupiti ovakav automobil za njega nije pretjerano veliki zalogaj.

Sjajno izgleda, zar ne?

View this post on Instagram

🔘

A post shared by Armin Hodžić ⚽️ (@arhodzic) on

Top Komentari

Samkodk
Neznam zasto pisete o igracima koji neigraju ozbiljan fudbal a on je propao cim mu je madjarska vrh karijere..
4 2
MaDaj
fakat dosao dan da nesmijes pokazati svoje vlasnistvo jer "hvalis se" ... fakat ste maloumni... cijela poenta hebenog rada i truda je da bih mogao priustiti stvari van tvojih trenutnih mogucnosti... ovaj upisao masters nije sigurno da bih zivio na ulici i vozio bicikl.. isto kao sto je Armin naporno radio da bih imao ovaj "bjesni" automobil koji prosjecan covijek moze da ima .. "Kaže ja se ne falim,radim u nokiji , vozam audi Q5 imam Apple najnoviji model , posjedujem kuću sa bazenom al se ne slikajem po Instagramu jer sam ružan ." legendaran komentar :D
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi