Nema više džabe u VIP ložu Bilinog Polja

"Ne pomažu ni rodbinske veze, društveni status..."

Nema više džabe u VIP ložu Bilinog Polja

Endin Čaušević

Fudbaleri Čelika danas igraju utakmicu prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u gostima protiv Širokog Brijega.

Ova utakmica trebala se igrati za vikend, ali su iz Širokog Brijega tražili odgodu zbog meča u kvalifikacijama Evropske lige, te će meč protiv Čelika biti odigran večeras od 21 sat.

Nakon gostovanja na Pecari narednog vikenda Čelik igra prvi meč na svom terenu u novoj sezoni i to protiv velikog rivala Sarajeva. Utakmica Čelika i Sarajeva igra se u nedjelju od 17:30 sati, a iz zeničkog kluba poslali su poruku za svoje navijače.

Naime, upozorili su one koji žele kupiti VIP članske karte da to moraju učiniti što prije jer se bliži meč sa Sarajevom, te da rodbinske veze s upravom, igračima ili stručnim štabom neće pomoći da uđu u VIP sektor ako članske kartice za ovaj dio nisu uplaćene.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obavještavamo navijače i simpatizere NK Čelik koji žele da kupe VIP članske karte da to učine što prije jer je ostao vrlo kratak period do prve utakmice na Bilinom polju. Ulazak u VIP prostor neće biti moguć ako VIP karta nije uplaćena bez obzira na društveni status, rodbinske veze sa upravom, igračem ili stručnim štabom, osim u slučaju da NK Čelik pošalje pozivnicu za određenu osobu. VIP karta je za jednu osobu i dodatne osobe se ne mogu uvoditi. Molimo simpatizere i navijače za razumijevanje jer NK Čelik ima vrlo malu ili nikakvu podršku uspješnih biznismena i preduzeća sa područja Grada Zenice, a kojih nije mali broj", saopštili su iz Čelika.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi
Like
0 6
Reprezentativac
Ja da him plačam i budnem u vipu a oni dadnu nekom pozivnicu koto nezaslužuje i daga ja trpim poredsebe cjelu utaknicu? nisamlud.haja
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti