FK Sarajevo zvanično zatražio ponude o stadionima Željezničara i Grada Zenice

Odluka će biti donesena jako brzo

FK Sarajevo zvanično zatražio ponude o stadionima Željezničara i Grada Zenice

Midhat Šljivak

FK Sarajevo poslao je zvanične upite FK Željezničar i Gradu Zenici za korištenje stadiona Grbavica, odnosno Bilinog Polja za utakmicu trećeg pretkola Evropske lige.

Bordo tim utakmicu koja je na rasporedu 8. augusta ne može igrati na Koševu, koje ne ispunjava uslove za ovu fazu takmičenja, pa je šampion BiH prinuđen igrati na nekom drugom terenu.

Tereni koji zadovoljavaju uslove za odigravanje su Grbavica i Bilino Polje. Iz kluba s Koševa su uputili zvanične upite na adresu FK Željezničar i Grada Zenice za ponudu s navedenom cijenom za period korištenja od jednod do tri dana.

Također, danas će biti održan sastanak predstavnika FK Sarajevo i FK Željezničar na kojem će se razgovarati o eventualnom dogovoru, nakon čega će se donijeti konačna odluka o domaćinstvu utakmice.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sarajevo će 8. augusta na Koševu ugostiti poraženi tim iz duela Lige prvaka između Bate Borisova i Rosenborga.

Bate je prvi meč dobio sa 2:1, a revanš se igra naredne sedmice...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hRASNICArULES
Nema tih para za koje bi im se trebalo dati da igraju na Grbavici, svaki put kada su dolazili čupali su i lomili stolice, demolirali toalete, kidali zaštitnu ogradu i slicno Sa druge strane sa sigurnosnog aspekta je neizvodljivo, a i oni ce eto željeti sjediti na plavim stolicama na kojim piše "Željo" (sjeverna tribina) kako da ne Zato pamet u glavu upravo FK Željezničar !
0 20
Chwilla
Kad se sjetim podrugivanja kad je pao krov na grbavici i onih slika. Ma kakve novce da ponude odbio bih ponudu. Eno im nicaze! Karma je kurva!
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi