Kovačević produžio ugovor sa FK Sarajevo

Ostaje do 2024. godine

Kovačević produžio ugovor sa FK Sarajevo · Zvanično

Vladan Kovačević je proudužio ugovor sa FK Sarajevo, saopštio je ovaj klub. 

Kovačević je jedan od najboljih igrača tima u posljednje vrijeme i ovo su svakako lijepe vijesti za navijače tima sa Koševa.

"Jako sam sretan zbog produženja ugovora. Prošle sezone smo dokazali kvalitet, a siguran sam da i ove godine možemo pružiti dobre partije. Svi ostvareni rezultati su produkt mnogo truda i napora, te sam jako zadovoljan proteklom godinom. Na meni je da se nastavim truditi na treninzima i utakmicama, a sigurno je da će i rezultati to pratiti, rekao je mladi golman prilikom potpisa novog ugovora.

Također, koordinator za sportski segment tima s Koševa Emir Hadžić je poručio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vladan je pravi primjer kako se radom i trudom mogu postići dobri rezultati. U ključnim situacijama je bio tu za ekipu, naporno radio i zaista mogu reći da smo svi ponosni na njega. Napredak koji je ostvario u proteklih godinu dana je za svako poštovanje, što je rezultiralo time da je Vladan sada neizostavan član naše odbrane, a sigurni smo da će pružiti dobre partije u A reprezentaciji BiH".

Proteklih godina Vladan Kovačević je bio član mlade reprezentacije BiH, a na posljednjem okupljanju "A" reprezentacije BiH selektor Robert Prosinečki je računao i na dvadesetjednogodišnjeg Kovačevića.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LomanaLuaLua
Vladane najbolji si poslijeratni golman Bh lige, vrijeme će to i dokazati. Klasa iznad svih golmana trenutno!
27 0
milivoje
Nemate za hljeba ni za kirije,ne lazite navijace
0 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi