Mehmed Alispahić pokazao povredu: Čak je i njihova klupa govorila da je udarac za crveni karton

Veznjak Željezničara

Mehmed Alispahić pokazao povredu: Čak je i njihova klupa govorila da je udarac za crveni karton

M. Šljivak

Mehmed Alispahić komentarisao je večerašnji remi Širokog i Želje na Pecari (3:3).

Alispahić je otkrio razloge loše igre u prvom dijelu, te šta se promijenilo u nastavku.

"Gubili smo dosta lako lopte u prvom poluvremenu i kaznili su nas sa ta tri gola. Teška, ali zanimljiva utakmica sa puno golova. Mislim da smo bili bliži pobjedi", rekao je Alispahić i dodao je:

"U fazi otvaranja u napadu dosta s mo lopti izgubili, uhvatili su nas na 'širokom' i kaznili. Vratili smo se, dogovorili da igramo agresivniji i isplatilo se".

Alispahić je dobio žestok udarac od Dine Ćorića. Pokazao je povredu pred kamerom SportSport.ba portala i tvrdi da je fudbaler Širokog trebao biti isključen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da je bio udarac za crveni karton i sa protivničke klupe su to govorili. Sudija je dao samo žuti, nezgodan udarac, ali mislim da ću biti dobar za derbi".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GaazziiJAAA
Cak je i tvoj start protiv Zrinjskog bio za DRUGI ZUTI..
13 1
starmac
Ljudi,cim je Bjelica opet na terenu znaci da ce biti neka krada.Ljudi nemojte da nas navijace zavadaju sudije jer su oni RAK rana naseg fudbala.BJELICA je najveci lopov.Mostar u srcu Velez do groba.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi