Šehić razočaran: Od Grčke nam je sreća okrenula leđa...

Poraz Zmajeva

Šehić razočaran: Od Grčke nam je sreća okrenula leđa...

Zmajevi su poraženi u Armeniji i do kraja kvalifikacija nas čeka težak posao.

Nismo bili na nivou, pa je razočarenje još veće. Nakon meča Robert Prosinečki je podnio ostavku, a svoje viđenje meča dao je golman naše reprezentacije Ibrahim Šehić.

"Sreća nam je okrenula leđa od Grčke. Sve je išlo nizbrdo od tada. Finska, Italija isto tako... Danas smo mogli zabiti deset golova, čujem da selektor odlazi, to mi je žao. Ništa još nije gotovo, moramo se izdići iznad ovoga", kazao je Šehić.

Top Komentari

OR7
znači,najviše mrzim floskule kao,,nije sve izgubljeno,, i posebno onu,,šta je tu je idemo dalje,pa kud hajvanu nema dalje
8 0
Fce
Sehic je super golman i covjek nije on kriv sto nemamo odbrambene igrace
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi