Šehić na iskušenju: Evropska jesen ili druga liga?

Dobio novu ponudu

Šehić na iskušenju: Evropska jesen ili druga liga?

S. Mlaćo

Bh. reprezentativni golman Ibrahim Šehić mogao bi napustiti redove turskog drugoligaša Erzurumspora.

Prošle sezone Šehić je bilježio dobre partije za ovaj klub, no kako je u međuvremenu Erzurumspor ostao bez prvoligaškog statusa, postalo je jasno da su male šanse da tu ostane i u budućnosti.

Postojala je mogućnost da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, no od toga prema svemu sudeći nema ništa.

SportSport.ba saznaje je na Šehićevu adresu stigla ponuda azerbejdžanskog Qarabaqa koji će ove sezone igrati grupnu fazu Evropa lige.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Dres ovog kluba nosio je od 2013. do 2018. godine, te su njegove kvalitete ljudima iz kluba, kao i navijačima dobro poznate. Nastupao je i u grupnoj fazi Lige prvaka sa ovim  klubom, te ostavio odličan dojam. 

Podsjetimo, Šehić je prije odlaska u Qarabag 2013. godine, dvije sezone branio boje turskog Mersina, a karijeru je počeo u redovima sarajevskog Željezničara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi