Icardi u PSG-u već ne priča s dvojicom saigrača

Počeli prvi problemi u novom klubu

Icardi u PSG-u već ne priča s dvojicom saigrača

Stvari za argentinskog napadača Maura Icardija nisu krenule baš najbolje u Parizu.

On je posljednjeg dana prelaznog roka odlučio da obuče dres PSG-a. Tako je konačno napustio Inter gdje je bio prekrižen od strane trenera Antonija Contea, ali u Parizu već sada ima problema sa određenim saigračima.

Kako prenosi L'Equipe, Icardi je izolovan od strane Angela Di Marije i Leanda Paredesa koji su dobri prijatelji sa Leom Messijem i navodno zbog Messijevog prijateljstva sa Maxijem Lopezom ne žele mnogo razgovarati s Icardijem.

Podsjetimo, Icardi je oženjen za Wandu Naru koja je bivšeg supruga Maxija prevarila upravo s Maurom, a taj potez joj u nastavku života nije donio ništa dobro što se i sada može vidjeti iz priloženog.

Kada govorimo o Mauru, treba reći da su se njemu otvorila vrata na počtku karijere u PSG-u obzirom da je većina napadača ove ekipe povrijeđena pa će Icardi gotovo sigurno početi sutrašnji meč u Ligi prvaka protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Icardi je inače stigao na posudbu u PSG koji će imati opciju otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

Ovaj napadač je tokom proteklog vikenda debitovao za novi tim i to u pobjedi protiv Strasbourga od 1:0. Icardi je u tom meču igrao nekih pola sata.

Top Komentari

nedoni46
ma preseravanja, čuj prijatelj od mog prijatelja i sad ja ne treba da pričam sa nekim likom, debilno ko i sam klub
6 5
Hooruk
A informacija 100% provjerena
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi