Čovjek od riječi: Azmir Husić danas isplatio igračima 50.000 KM

Premije za pobjede

Čovjek od riječi: Azmir Husić danas isplatio igračima 50.000 KM

E. Škorić

Prvi čovjek FK Tuzla City Azmir Husić nagradio je igrače za dobre partije.

Nakon pobjede nad Sarajevom od 2:1 na Tušnju, lider Tuzlaka počastio je igrače sa 50.000 KM. Ispunio je svoje obećanje i nagradio igrače za sjajnu partiju i pobjedu s kojom su se učvrstili na prvom mjestu.

Premija od 50.000 KM iznosi se na vezane pobjede, a FK Tuzla City je prije Sarajeva pobijedila Široki Brijeg na Pecari.

Premije se osvajaju tzv. "vezivanjem". Jedan ciklus traje devet kola, tako da su do sada igrači Tuzla Cityja već osvojili premiju u iznosu od 20.000 KM, a slučaju da ne pobijede Sarajevo ili odigraju neriješeno izabranici Milenka Bošnjakovića će svakako dobiti premiju za do sada urađeno, ali manju od 50.000 KM.

No, kako su odradili posao do kraja, raspodijelit će 50.000 KM.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, neki igrači će dobiti malo više, neki malo manje, ovisno o minutama, učinku, ko je koliko dao, ali jedno je sigurno - svi će biti izuzetno sretni i motivisani pred naredne duele.

Već u srijedu Tuzla City igra s Veležom, a trener Miljenko Bošanjaković jučer je pratio duel Mostaraca sa Zvijezdom 09 u Ugljeviku.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

rimke
hahha joj komentari ebo te, te bice ko dinamo te prvi ce igrati ligu evrope te bice najtrofejniji....veze nemate o fudbalu ocigledno
72 12
jasmin1989
Licno ga poznajem. GOSPODIN. Ko god je sa njim imao kontakt i poslovao ili igrao u klubu kojeg on vodi, bio je prezadovoljan i sigurno nece reci rijec protiv njega. Da je Bogdom jos vise ovakvih. Sloboda je bila druga na tabeli, izgubila tituli u zadnjih par kola i tu istu godinu igrala finale kupa protiv Radnika. I opet im nije valjao.Eto sad se borite za opstanak i molite da vam grad dadne plate.
49 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti