Marko Babić: Razumijem nezadovoljstvo navijača

Hrvatski stručnjak nakon meča

Marko Babić: Razumijem nezadovoljstvo navijača

S. Grebović

Radnik i Čelik su danas odmjerili snage u 10. kolu BH Telecom Premijer lige u kojem su domaći slavili sa 2:1.

Čelik je tako ubilježio i četvrti ovosezonski poraz, a Radnik petu pobjedu. Svoje viđenje ovog meča iznio je i trener Zeničana Mario Babić.

"Mi smo se trudili i borili, ali nismo izvukli pozitivan rezultat. Do samog kraja smo bili u igri, ali greške koje nam se događaju iz utakmice u utakmicu nam to nisu dozvolile. Igramo dvije naredne  utakmice kod kuće koje moramo dobiti. Porazi nisu ugodni ni malo, ali mi ćemo se boriti do kraja. Normalno je da navijači nisu zadovoljni, ali ja nisam zbog toga tu već  zbog terena. Imamo razumjevanje prema našim navijačima koji  žele samo pobjede. Jedino kako možemo odgovoriti su pobjede", poručio je bivši reprezentativac Hrvatske.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Haj ti jaro dok je vremena...borise Pavloviću vrati se
0 2
Kobac
Ljudski je dati ostavku.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi