Kako je Milenko Bošnjaković motivisao Rođene?

Feđa Dudić iskoristio njegove izjave

Kako je Milenko Bošnjaković motivisao Rođene?

M. Šljivak

"Nemam pojma s kim igramo sljedeću utakmicu", riječi su kojima je trener FK Tuzla City Milenko Bošnjaković ispratio pobjedu svog tima protiv Sarajeva (2:1) proteklog vikenda.

Nije ni slutio Bošnjaković da je ovom izjavom poprilično motivisao narednog protivnika ekipu Veleža, koja ih je jučer u 10. kolu Premijer lige i pobijedila sa 2:1.

Trener mostarskih Rođenih Feđa Dudić iskoristio je izjavu svog kolege kako bi svoje igrače dodatno spremio za meč protiv tuzlanskog tima i odlučio se na zanimljiv potez.

Izjavu Milenka Bošnjakovića, odnosno rečenicu da 'nema pojma s kim igra' isprintao je na nekoliko papira i polijepio je po svlačionici pred jučerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovakav vid motivacije je itekako uspio. Rođeni su odigrali sjajan meč i preokretom su savladali protivnika sa 2:1 golovima Brandaa.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda72
CIGO DUDIĆ SE HVATA ZA ŠTA STIGNE.**** MATER SVOOOOJUUU.
4 15
BJB1
Jos bobica nekako.motivisat da se kani branit
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi