Rahimić odmah gurnuo novo pojačanje FK Mladost u vatru

Nekadašnja nada FK Sarajevo debituje za novi klub

Rahimić odmah gurnuo novo pojačanje FK Mladost u vatru

14. kolo Premijer lige BiH će uskoro biti otvoreno derbijem začelja.

Naime, pretposljednja Mladost na svom terenu dočekuje posljednjeplasiranu Zvijezdu 09, u utakmici u kojoj obje ekipe moraju ići na pobjedu.

Treneri dvije ekipe su odabrali postave za današnji meč, a strateg Mladosti Ibro Rahimić je odlučio uvrstitu u startnu postavu Nedima Hadžića, napadača koji je prije dva dana potpisao za klub iz Doboja kod Kanja.

I ovaj potez govori da Mladost više nema šta čekati i da svim silama mora krenuti po tri boda.

Inače, Nedim Hadžić je svojevremeno važio za veliku nadu FK Sarajevo, ali se odlučio na odlazak u inostranstvo bez da se prvobitno afirmisao u prvom timu kluba sa Koševa. Takva odluka, uz tešku povredu, sigurno je uticala na njegov razvoj.

Potpis za Mladost (do 2022.) je njegov prvi angažman nakon godinu dana bez kluba.

Postave Mladosti i Zvijezde 09 za današnji susret:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost: Velić, Hadžić, Hreljić, Horić, Fanimo, Vazda, Atajić, Hiroš, Biber, Bajić, Isaković.

Zvijezda 09: Avramović, Augusto, Predragović, Đelmić, Marković, Babić, Stjepanović, Benović, Vojinović, Badji, Hairlahović.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
1 3
fbigoal
Propao kao kauč
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi