Amar Osim: Ovo me malo iznenađuje i žalosti, nikad se nešto ovako nije desilo...

Trener FK Željezničar o otkazivanju utakmice

Amar Osim: Ovo me malo iznenađuje i žalosti, nikad se nešto ovako nije desilo...

Midhat Šljivak

Željezničar nije danas ugostio ekipu Čelika na Grbavici kako je planirano.

Gosti nisu mogli da izađu na teren zbog odluke Disciplinske komisije da se Zeničanima ne dozvoli da odigraju meč zbog neisplaćenih dugovanja.

O otkazivanju utakmice govorio je trener FK Željezničar Amar Osim.

"Nismo se sretali sa ovakvim situacijama ranije. Ovo nam se nikad nije desilo, da se utakmica ne odigra zbog ovakvih stvari. Nije moje o tome da pričam što je to tako, a možda se moglo javiti ranije", istakao je Osim i nastavio je:

"Ne znam šta da vam kažem. Kako će se odraziti na nas vidjet ćemo nakon Slobode. Htjeli smo se iskupiti malo za prošlu utakmicu. Vjerovatno ćemo dobiti neke bodove, ali malo je čudno jer sam želio vidjeti kako će ekipa reagovati na današnjoj utakmici. Volio bih da se ovakve stvari ne dešavaju".

Nije Osim razgovarao sa ljudima iz Čelika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nisam nikog vidio iz Čelika. Nisam vjerovao da će ovako biti, nešto sam načuo, ali ni slutio nisam da će se odložiti. Bilo je i ranije priča, ali se uvijek igralo. Ovo me iznenađuje i žalosti. Mada je možda ovo uvod u neko ozbiljnije funkcionisanje klubova. Možda je trebalo da se napravi neki rez", istakao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Simptomaticno je da ih se pusti da odigraju pola prvenstva i onda im se odokativno bubne termin za isplatu bas pred utakmicu sa zeljescarom... naivan je onaj ko misli da je slucajno... zeljescar je danas bio desetkovan i MORAO pobijediti da sarajevo ne bi prelomilo prvenstvo
25 14
Honduras
Amar Osim je kancer fudbala.
22 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti