Sekretar NK Čelik: Plakao sam pred ljudima

Huskić se jedini obratio navijačima

Sekretar NK Čelik: Plakao sam pred ljudima

Midhat Šljivak

NK Čelik nalazi se pred suspenzijom.

Meč na Grbavici nije odigran nakon što Čelik nije ispunio obaveze prema bivšim članovima, a prijeti im i izbacivanje iz lige ako ne ispune obaveze do petka.

Nakon povratka u Zenicu jedini koji se obratio javnosti je generalni sekretar Ismar Huskić, koji je najavio svoj odlazak nakon današnjih događanja.

"Radio sam savjesno i čisto ovaj posao, ali poslije ovog danas sam razočaran i sa suzama u očima. Nadao sam se da će stvari biti riješene, molio sam lično i ljude koji su tražili svoj novac. Dao sam papire uredno upravi kluba da to riješi. Čekao sam, obećavali su da će biti riješeno. Bio sam sam na stadionu jutros, zvao sam ljude da odgode samo jedan dan plaćanje i da već sutra možemo pričati. Zvao sam predstavnike Uprave, ali nisu htjeli da izlaze u javnost. Ja osjećam moralnu obavezu da stanem pred vas. Ne osjećam krivicu, mjesecima pričam o problemima, upozoravam, ali ja nisam moćan da to mogu riješiti", rekao je Huskić i nastavio je:

"Mi nemamo direktora, tehničkog sekretara, vjerujte da sam sam u klubu da bismo se uopšte mogli takmičiti. Predsjednik dolazi sutra i on će to riješiti

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plakao je Huskić moleći da se utakmica odigra.

"Sramotim ja sebe, plakao sam pred ljudima tamo. Suspenzija je na strani, mora se platiti. Nadam se da će predsjednik sutra doći, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
GLEDAJTE LAKRDIJU OD SUĐENJA NA UTAKMICI BORAC - RADNIK!!! SAVEZ NAPOLJE!
24 1
Honduras
joj zenickih klošara druže moj vako druže moj nako hahah
23 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi