Slaviša Božičić po dolasku u Zenicu: Do izlaska na teren nismo znali da će se ovo desiti...

Trener NK Čelik

Slaviša Božičić po dolasku u Zenicu: Do izlaska na teren nismo znali da će se ovo desiti...

M. Šljivak

Igrači i stručni štab Čelika vratili su se u Zenicu.

Čelik nije odigrao svoju utakmicu 15. kola Premijer lige BiH protiv Željezničara na Grbavici, jer nisu izvršili obaveze prema bivšim igračima, pa je NSBiH otkazao utakmicu.

Trener Slaviša Božičić istakao je veliko razočarenje zbog svega što se desilo.

"Do izlaska na teren nismo znali da će se ovo desiti. Bio je to veliki šok za sve nas. Ne mogu previše da komentarišem o tom dijelu, to će ljudi iz kluba objanisti. Apsolutno razmuijem ljude koji potražuju svoja prava", rekao je Božičić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sa nama je bio sekretar, dečko je pokušao sve da učini da bi se utakmica odigrala, ali Savez je bio neumoljiv u tom dijelu. S pravom, moramo naučiti da svoje obaveze moramo izvršavati".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Čovjek realan, obaveze se moraju izvršavati. Niko Želji i Borcu nije bio kriv do oni sami. Sretno Čeliku i da se sve sretno završi. Ipak mi je draže gledati utakmicu u Zenici više nego u Kaknju ili Ugljeviku.
9 0
Nikoizniceg
SAVEZ NAPOLJE!!
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi