Hrabrost ili ludost Lindsey Vonn? Kako god, svi pogledi bili su usmjereni ka Amerikanki

Hrabrost ili ludost Lindsey Vonn? Kako god, svi pogledi bili su usmjereni ka Amerikanki

E. Škorić

Lindsey Vonn je očito hrabra žena kada može da u ovakvoj haljini izađe u javnost.

U Los Angelesu, u čuvenom Teatru Ceha, premijeru filma "Lindsey Vonn: Finalna sezona" producirao je HBO, a i sama Amerikanka je naravno bila prisutna.

Kraljica skijanja blistala je u neobičnoj haljini. Obukla se izuzetno odvažno, u prozirnu haljinu s velikim prorezom na leđima, što je naravno bio mamac za sve okolo.

Bilo kako bilo, Lindsey nije skidala osmijeh s lica na promociji vlastitog filma, koji će na neki način biti kruna na njenu bogatu karijeru koju je okončala.

„Prihvatila sam činjenicu kako ne mogu nastaviti sa skijaškim utrkama.Tokom čitave karijere sam davala svoj maksimum u utrkama i to mi je donijelo brojne pobjede, ali i teške padove. Moj pad u Lake Louiseu prošle sezone bio je mnogo bolniji no što sam htjela priznati, ali htjela samo osvojiti medalju na Igrama u Pjongčangu u spomen na pokojnog djeda“, objavila je u februaru ove godine Amerikanka.

34-godišnja skijašica je tokom bogate i uspješne karijere ostvarila 82 pobjede u Svjetskom kupu čime je najuspješnija skijašica svih vremena, a samo su joj četiri pobjede nedostajale da dostigne rekord legendarnog Šveđanina Ingemara Stenmarka.

Te 82 pobjede osigurale su joj četiri Velika kristalna globusa namijenjena ukupnoj pobjednici Svjetskog kupa te još 16 malih globusa za najbolju skijašicu sezone u pojedinoj disciplini. Uz to je osvojila i tri olimpijske medalje, zlato u spustu u Vancouveru 2010. te još dvije bronze u superveleslalomu 2010. i spustu 2018., dok je na svjetskim prvenstvima osvojila dva zlata, tri srebra i dvije bronce.

Promo

Top Komentari

Pala
Hrabrost,ludost ili k*rva !!
6 1
Lud
Kurava obicna ... *****djalo je pola holivuda ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi