Zmajevi će danas saznati grupu za potencijalni Euro: Možemo proći katastrofalno...

Žrijeb od 18.00 sati u Bukureštu

Zmajevi će danas saznati grupu za potencijalni Euro: Možemo proći katastrofalno...

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će saznati grupu za Evropsko prvenstvo, iako se tamo još nije ni plasirala.

Posljednja četiri učesnika Eura saznat ćemo krajem marta naredne godine a to će biti pobjednici lige A, lige B, lige C i lige D Lige nacija. Kuglice s natpisom 'pobjednik lige A', 'pobjednik lige B', 'pobjednik lige C', i 'pobjednik lige D' naći će se u večerašnjem žrijebu tako da će sve te ekipe već znati grupu prije nego što budu i znale hoće li igrati Euro.

Jedna od tih ekipa je naravno i naša Bosna i Hercegovina koja će u martu igrati play off lige B i to oba susreta na domaćem terenu pa s pravom možemo reći da smo prvi favorit za plasman na smotru najboljih selekcija Evrope.

A koga nam večerašnji žrijeb može donijeti? Jedno je sigurno, već znamo da smo u grupi s Španijom. Nekoliko je opcija kada su u pitaju ostale selekcije, neki scenariji su loši, neki malo bolji. Krenimo...

Top Komentari

azmir
Ma treba pucat na najacu grupu,da odmah francuze izbacimo da nam bude lakse u finalu
16 0
nekonesto2019
Izvucemo cunu. Nismo se mi kvalifikovali. Vidis ti naseg mentaliteta mi smo vec na Euru, a ne mozemo Armenije pobjediti. i ovi novinari su seratori zesci.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije