Veljka Paunovića niko nije kontaktirao iz NSBiH!
(Foto: EPA)

Srbijanski stručnjak navodni kandidat za selektora

Veljka Paunovića niko nije kontaktirao iz NSBiH!

Midhat Šljivak

Veljko Paunović spominjao se u bh. medijima kao jedan od kandidata za selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Srbijanski stručnjak trenutno je slobodan nakon raskida saradnje sa Chicago Fireom, a nakon otkaza Robertu Prosinečkom, mnogi su ga povezali sa klupom Zmajeva.

Međutim, kako tvrdi Telegraf, Paunović nije imao nikakav direktan kontakt sa ljudima iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. On za sada nije kontaktiran i trenutno nije kandidat za selektora BiH.

Paunović je najveći uspjeh u trenerskoj karijeri ostvario 2015. godine, kada je sa mladom selekcijom Srbije osvojio Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu. Nakon velikog uspjeha otišao je u SAD gdje je do prije mjesec dana vodio Chicago, ali bez većih rezultata.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mnogi navijači u Srbiji bi ga rado vidjeli na klupi Orlova, ali za sada tu poziciju drži Ljubiša Tumbaković. 

Sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine ponovo se povezuju mnoga imena, a ime novog selektora bismo trebali saznati tokom decembra.

Top Komentari

NoriakiKasai
Unai Emery?
2 2
buba
SAMO BOSNCA ILI HERCEGOVCA
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi