Nurkićev stil oblačenja izazvao veliku pažnju kod Amerikanaca: Kako mu ne spadne?

Bh. košarkaš privlači poglede

Nurkićev stil oblačenja izazvao veliku pažnju kod Amerikanaca: Kako mu ne spadne?

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić poznat je po svom zanimljivom stilu oblačenja.

Bosanska zvijer nas je već navikla na razne zanimljive kombinacije, a nova frizura i stil oblačenja kojeg je počeo primjenjivati uz nju je itekako interesantna.

Posebno se to odnosi na šešir kojeg koristi. Mnogi se pitaju kako mu on ne spadne, a komentari, posebno na Twitteru su zaista sjajni.

Nurkić je i u prošlosti često znao da privuče pažnju svojim odabirom odjeće, a sve je eksplodiralo kada je Russella Westbrooka prozvao majicom.

Tada se pojavio u majici na kojoj su bile nacrtane cigle, te je na taj način poručio NBA zvijezdi da nije onakav šuter kao što misli da jeste.

Top Komentari

opasni12
Bez obzira šta napravio u životu,seljak bio i ostao!
2 4
87618
Bosanska ZVIJER ..haha, sta je on ,UFC borac ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi