Kao da su zalutali na teren: Pique i Rakitić glavni krivci što Barcelona nije prošla u finale

Atletico slavio sa 3:2

Kao da su zalutali na teren: Pique i Rakitić glavni krivci što Barcelona nije prošla u finale

E. Čaušević

Barcelona je večeras doživjela šokantan poraz od Atletico Madrida (2:3) u polufinalu Superkupa.

Katalonci su u finišu utakmice vodili sa 2:1 i činilo se da će se bez problema plasirati u finale, ali se to nije desilo. U samom finišu Atletico je došao do preokreta.

Ovaj tim je prvo poravnao na 2:2 u 81. minuti kada je Vieto izborio penal, a gol je postigao Morata. Samo pet minuta kasnije Atletico je stigao do pobjede.

Nevjerovatne greške napravili su Pique i Rakitić na sredini terena koji kao da nisu znali gdje se nalaze i ostavili su prostora za Correu koji je to iskoristio i pogodio za 3:2.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dino_2000
Pique je najveca prevara svih vremena,pa kako ti ljudi iz Barselone nisu skontali da on nije ni za njihovu ekipu dorastao,plafon Eibar.
8 0
luks-02
Valverde poslao u igru slabog i sporog Rakitiča.Najsporiji igrač u Evropi.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi