Jedva da postoji na terenu: Znate li koliko je puta Jović dotakao loptu u prvom poluvremenu?

Slaba partija protiv Atletica

Jedva da postoji na terenu: Znate li koliko je puta Jović dotakao loptu u prvom poluvremenu?

Srbijanski fudbaler Luka Jović u ovim trenucima igra još jednu slabu utakmicu za Real Madrid. 

Luka je ponovo dobio šansu od prve minute zbog povreda brojnih ofanzivaca i to u susretu finala Superkupa Španije, ali u prvom poluvremenu se protiv Atletico Madrida vrlo slabo snašao.

Luka je loptu dotakao samo 10 minuta u prvom dijelu susreta što je najmanje od svih igrača na terenu. Zanimljivo, od deset dodira ni jedan nije bio u protivničkom šesnaestercu.

To samo pokazuje da je potono odsjećen od ostatka ekipe za sada i sigurno će mu namjera u nadstavku meča biti da što više očestvuje u igri.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, nakon prvih 45 minuta susreta nema golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bosanac
Eto kad letis za pare
5 2
Bulle
Dobro je ako je 10 minuta doticao loptu :)
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi