Jadranko Bogičević više nije igrač FK Željezničar

Istekao mu ugovor

Jadranko Bogičević više nije igrač FK Željezničar · Zvanično

Edmir Škorić

Jadranko Bogičević i zvanično više nije član FK Željezničar.

Bogičeviću je istekao ugovor prije dva dana i time je okončan njegov angažman na Grbavici, pa je postao slobodan igrač.

Jadranko Bogičević rođen je 11. marta 1983. godine u Vlasenici. U seniorskoj karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Borac, Modriču, Ramat haSharon, Olimpik i u dva navrata za Željezničar.

On je u plavom dresu odigrao 205 utakmica i postigao 12 golova. Sa Plavima je osvojio tri titule prvaka BiH i podigao tri trofeja Kupa naše zemlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar zahvaljuje se Jadranku Bogičeviću na proteklom angažmanu, borbenim nastupima i dostojnom predstavljaju u dresu našeg Kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
E šteta vala, jos godinu dana da je igrao mogao je u U - 41 repku...
10 9
nijepoznat
Sretno Bogi
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti