Priča Amerikanke koja ima 37 godina, izgleda brutalno, a još je nevina: Znam da seks pomaže, ali...

Učestovala i na ljetnim i na zimskim OI

Priča Amerikanke koja ima 37 godina, izgleda brutalno, a još je nevina: Znam da seks pomaže, ali...

Američka sportistkinja Lolo Jones poznata je po tome što je učestvovala na ljetnim i zimskim Olimpijskim igrama. 

Jones se takmiči u disciplinama atletika i bob, a osim sportskih vještina poznata je jer je 2012. godine priznala da je još uvijek nevina.

"Prije sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pitala sam se kada je pravo vrijeme da mu kažem? Hoću li čekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari", rekla je ona 2012. godine i dodala:

"Seks pomaže jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnijem položaju kada je sport u pitanju".

Iako je tada imala 29, a danas čak 37 godina, Jones ponavlja da se ništa nije promijenilo i ponovo je o istoj temi govorila za medije.

"Molim vas da shvatite da je ovo težak put. Postoji puno djevica i želim da znaju da je ovo najteža stvar koju sam napravila u životu. Ostati nevina prije braka teže je nego trenirati za Olimpijske igre i teže nego završiti fakultet. Nevinost želim da poklonim suprugu".

Inače, ona je poznata i kao velika vjernica. Stalno ide u crkvu i o vjeri piše i na društvenim mrežama.

Ona će se na Olimpijskim igrama u Tokiju ove godine takmičiti u disciplini 100 metara s preponama tako da pronalazak supruga trenutno nije prioritet.

Top Komentari

Emir
Idi u Bosnu nadji sebi kakvog krkana sa dva zuba u glavi dovedi ga u USA i neka ti bude pudlica.
4 12
Panjevi7
Zdrava i srećna bila! Big Respekt
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi