23

Komentari (23)

Hep333k
Ovo je jedna od manjih gluposti. Od vjerskih zanesenjaka sam navikao da gledam/slusam mnogo vece.
Fce
Jest nevina ali u lakat haha
Emir
Idi u Bosnu nadji sebi kakvog krkana sa dva zuba u glavi dovedi ga u USA i neka ti bude pudlica.
Kimi.R.
@Emir a zašto u Bosnu?
Iz koje si ti p.m. pa tako zoveš tj nazivaš ljude u Bosni?
Čuj sa dva zuba i da bude pudlica i to iz Bosne???
Sram te bilo čija si ti PUDLICA da mi je samo znati balavče.
Ne podcjenjuj ljude koji žive rade i pošteno se bore za život u mojoj BOSNI I HERCEGOVINI smradu.
Toliko od Bosanca sa svim zubima i koji nije pudlica...mozda ko ti.
Emir
Za tvoj info ja sam krvavio za BIH iz koje sam nakon rata morao otici jer nisam mogao gledati da moji saborci peru auta dezerterima i profiterima za petaka. Hajde sad smradu razguli.
Kimi.R.
Dobro PUDLICE DVOZUBA vidim kako nazivaš svoje saborce smradu DVOZUBI I PUDLICE TROZUBA. Hvala S.S.ba što su omogućili blok za takve kao što si ti vango VELIKO.
Emir
Tornjak se nasao uvrijedjen zbog dvozuba hahah kazes imas sve zube vjerovatne sve ali u protezi. Hajde papcicu razguli i ne obracaj mi se vise.
Valdore
@Emir Pašice moj papak si samo da znaš
Emir
Mora da si i ti krezubi krkan haha
Kimi.R.
Emire trozubi jadu jadni kao što rekoh ne podcjenjuj ljude građane koji žive u BiH konju marke dorat. Da ja razgulim zbog tebe miša ko što si ti? Hahahaha dobra zaj....ija PUDLICE trozuba. I ti mi pričaš o svojim saborcima i krvarenju za ovu državu JADU JEDAN. **** off u skokovima i zali Bože imena tvog.
Emir
Moj narod je dobar narod, merhametli i jako solidaran ali samo onda kada ga "taru" i zlostavljaju, cim se moj narod najede i raskomoti postaje izvitopiren. Cast izuzetcima ali nazalost ovo je istina.
Kimi.R.
@Emir ti da tako misliš o svom narodu ne bi pisao tako nešto o Bosancima da budu PUDLICE i zato se poklopi ušima je.o te Tramp u pakaš. Vidio šta ti normalni ljudi pišu na tvoj komentar i sada se vadiš kao " tvoj narod je dobar".
Smradu pogani ti se ne javljaj da pričaš o svom narodu kada ga tako ponižavaš. I dobro ti je rekao @meks01 fali ti dobar kubik daske u glavi. I odj..bi smradu neću se više zamarati AMERIKANAC sa tobom.....čast izuzetcima jer ima ih
Emir
Pa Bosanci i jesu pudlice pardon ovce jer ih vode pudlice. Zasto ti je to tesko svariti? Ne Bosanci nego manje vise sve drzave u okruzenju su marionet velikih igraca. Mi smo na celu liste jer vise od pola drzave nam je okupirano, nemamo zastave, himnu itd..
Kimi.R.
@Emir pa naravno da su Bosanci za tebe pudlice i ovce kada ti je PreSjenik Tramp. Samo takvi kao što si ti možeš tako i pisati i takvi kao ti.
Znaš samo se pitam ko te je napravio Amerikanac?
Možda neka PUDLICA ili OVAN kada već tako nazivaš Bosance i Hercegovce?
Dobro OVAN ili PUDLICE sada se razumijemo YMF.
Hajde ti Trampu liži guzu i okani se ti BiH PUDLICE
Kimi.R.
@Emir ti si ga poflautao davno Trampu pa tako i pišeš. Vidiš haveru JADNI kada nemaš argumenata pravih ti vrijeđaš.
Jbg tebra OVAN te napravio hehehehehe. F.ck off bijedniče
Kimi.R.
@meks01 sve ti je jasno od ovog OVNA ( kako naziva Bosance i Hercegovce) kako je PUDLICA krvarila za ovu našu BiH.
Ali pustit PEKINEZERA Trampovog neka šuplju prosipa nekom drugom a lično ja bi uradio to što ti kažeš. OPET BIH ISTO kao što sam i branio od agresora.
Ali svakom svačije.
Ja znam da imamo svoju državu međunarodno priznatu u cijelom svijetu i samo laganini doći će sve na svoje i ko što kaže ovaj idiot @Emir ja se ponosim građanima BiH ma gdje god ja da živim.
Pozzz @ @meks01
Emir
Nema sta da ti argumentiram klinjo jedan rekao sam ti sta sam imao nema tu sta da se argumentira. Za ovog smrada sto pita gdje sam ja to branio operativna zona treceg i sedmog korpusa, teze ranjen na Buhinim kucama 9-og januara 94-te, lakse ranjen pred sami kraj na Vozuci septembra 95-te. Nisam se sigurno borio za tu drzavu sa vjestackom zastavom, lopovima na vlasti, sa republikom smrdskom u sklopu iste itd.
Kimi.R.
@Emir pa kada je sve tako kao što pišeš ( a obojica smo u 5 dkg) kako bolan možeš nazvati svoje građane BiH tako kako ih nazivaš? Jedini razlog vidim u tome da ti je Amerika draža od zemlje za koju si se borio i da si guzni haver postao sa Trampom. A ti mene da nazivaš da sam balavac jeb..o si se zaj...o Čemerikanac. Utifa se ti Trampa i mojne dolaziti mame ti tvoje u BiH nikako. p.s. je.e te ime možda si Mike hehehehehe
Plavi_Strumf
Trebalo vam 8 godina da dešifrujete i da skontate sta ce te napisat ?? Novinar amaterinjo
zmijuga.loma
Autor texta Lendo iz Ustikoline. Prati njegove objave, teski amater
Plavi_Strumf
Hahsla vidim brate nebitno odakle je al u pravu teski amatert
MaDaj
Prije 3 dana isti članak :/
Panjevi7
Zdrava i srećna bila! Big Respekt
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.